buna !!!
ce va pot spune eu este ca am un coleg care a suferit un accident in urma caruia si-a pierdut total controlul asupra unui picior,in schimb se poate deplasa in doua bastoane mai greu cei drept dar se descurca isi conduce singur masina personala avand adaptari pentru a folosi doar mainile, lucreza program normal de 8 ore la calculator si are asistent personal pe mama lui , eu consider dupa parerea mea ca si tatal dumneavoastra trebuie sa beneficieze de asistent personal.
Va doresc succes in aceest demers!
Am castigat in prima faza procesul cu Casa Judeteana de Pensii la Tribunal ,iar acum C.J.P. a facut recurs la Curte de Apel-Craiova, si doresc sa imi raspundeti daca se poate la doua intrebari :
1.Pot depune intampinarea prin posta la Curtea de Apel Craiova in aceest proces deoarece din motive personale nu ma pot prezenta in instanta si daca trebuie mentionat in intampinare ca nu ma pot prezenta la proces?
2.Trebuie sa depun din nou pe langa intampinare si actele doveditoare in sprijinul celor sustinute de mine , acte care au fost depuse la dosarul aflat pe rol la Tribunal sau Curte de Apel judeca cauza in urma studierii actelor deja aflate la dosarul de la Tribunal si nu mai este necesara depunerea lor? Va multumesc !!!
Va rog sa imi spuneti daca eu beneficiez de crestere a pensiei pentru anii lucrati la grupa 2 de munca (am prezentat in cuprinsul altei intrebari adresate dumneavoastra mai sus, datele din decizia mea de pensionare in baza careia am iesit la pensie)
Mentionez ca am primit pensia pe luna aceeasta dar fara nici o modificare ,eu am iesit la pensie anul trecut cu pensie partial anticipata.
Va multumesc!!!
inteleg ca pot folosi modelul de intampinare doar ca nu folosesc termenul de intampinare ci 'formulez urmatoarele precizari'...apoi continui cu ce doresc sa spun...intreb deoarece stiu ca unii judecatori tin seama si de modul in care te adresezi instantei
-sunt in proces cu Casa Judeteana de Pensii ,am depus la tribunal o cerere prin care am solicitat anularea unei decizii emise de catre aceeasta,la primul termen Casa Judeteana de Pensii a depus intampinare in care a prezentat niste lucruri neadevarate si pe care as dori sa le combat in scris.
Intrebarea mea este daca puteti sa ma ajutati cu un model sau cum ar trebui sa fie scrise aceeste precizari care doresc sa le fac vis-a-vis de neadevarurile mentionate in intampinarea depusa de C.J.P.-doresc sa depun aceeste precizari scrise deoarece nu am avocat iar la tribunal nu stiu daca pot ajunge termenul fiind pe 22 februarie iar eu nu sunt in localitate.
Va multumesc !!!
Va supun atentiei situatia mea si daca se poate sa ma lamuriti cu privire la aceeasta : sunt nascuta pe data de 11.01.1955 iar in 21.01.2010 am iesit la pensie anticipat partial am avut conform deciziei de pensionare primite -total stagiu de cotizare de 39 ani, 7 luni si 23 zile din care grupa II- 18 ani si 1 luna iar conditii normale 17 ani si 1 luna ,stagiu aferent gr. I si II – 4 ani si 6 luni si stagiu realizat peste stagiu complet 9 ani, 7 luni si 23 zile , numarul de luni pentru care s-a aplicat diminuarea fiind de 12 luni de unde a rezultat o diminuare de 0,60% din pensie procentul fiind de 0,5% luna de anticipare
Intrebarea mea este cand pot trece de la anticipat partial la partial si ce trebuie sa fac in aceest sens avand in vedere noua lege a pensiilor 263/2010, si daca se poate sa imi spuneti si cand conform noii legi a pensiilor voi iesi la pensia de drept. Va multumesc !!!
Data nasterii baiatului meu este 24.05.1980, iar in decizia asupra capacitatii de munca emisa de Cabinetul de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca se mentioneaza faptul ca anul ivirii handicapului a fost 1980, fapt dovedit cu actele medicale .Despre art .art. 6 din Legea nr. 119/2010 nu am avut cunostinta si se pare ca aceest articol sta la baza chemarii la Bucuresti...parerea mea este ca in cazul fiului meu este absurd aceest lucru sa vin la Bucuresti pentru a demonstra ca fiul meu nu este sanatos ,ci are handicap.... Va multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine este prima data cand va scriu si am ramas placut surprinsa de modul profesionist cu care m-ati tratat .
doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema cu care ma confrunt si la care as dori daca puteti sa ma ajutati :
-am un baiat in varsta de 30 ani cu handicap gradul 1 (oligrofenie gr.2) conform Certificatului de incadrare in grad de handicap emis in anul 2003 de comisia de expertiza a pers cu handicap
-din anul 1983 fiul meu se afla in evidenta Spitalului Jud. de Urgenta – Slatina sectia Psihiatrie cu maladia Langdon –Dawn
-in anul 2010 Judecatoria Slatina a pus sub interdictie pe fiul meu si am fost numita tutore al aceestuia
-in luna martie 2010 sotul meu a decedat si conform LG 19/2000 art.66 alin. C. am intocmit dosarul in vederea obtinerii pensiei de urmas ce i se cuvenea fiului meu
-in luna Mai 2010 C.N.P.A.S. –Olt prin Cabinetul de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca in urma analizarii dosarului depus cat si a fiului meu a emis Decizia asupra capacitatii de munca in care se mentiona faptul ca anul ivirii handicapului a fost 1980 , decizie cu care am intocmit un nou dosar pentru Casa Judeteana de Pensii –Olt si de unde am primit ulterior depunerii aceestuia pensia de urmas
-in luna septembrie 2010 am fost chemata la Cabinetul de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca unde am aflat ca in urma unor erori de procedura descoperite de un control de la Bucuresti trebuie sa refac din nou dosarul pt a obtine din nou alta decizie asupra capacitatii de munca de aceeasta data trebuind sa merg la Bucuresti la comisie
-va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva in aceest caz sau trebuie sa ma conformez indicatiilor primite chiar daca ele nu au nici o logica –care este vina mea pentru neregulile gasite ? de ce sa fim din nou pusi pe drumuri pentru a dovedi ceva ce am dovedit odata ...se poate obtine ceva daca ma adresez instantei instantei de judecata ?
Va multumesc !!!