avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate lelina

Activitate lelina

Discuție PENSIE
Buna ziua, am varsta limita de pensionare si aveam dreptul la 1 februarie 2012 la preyentarea dosarului dar pentru ca am fost plecata din tara am depus dosarul doar in aprilie. Nu trebuia sa imi dea banii de cand aveam dreptul la pensie ? gasisem undeva ca in trei luni da la data limita se poate intoduce dosarul si m-am incadrat si totusi imi da doar din data de 28 aprilie, este corect ?
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția cumparare apartament
Ambii copii vor avea drepturi egale asupra apartamentului ?
Actul de cumparare se face la notar ?
Exista anumite conditii ?
Pot pune clauza de ingrijire pentru mine ambilor copii ?
Buna,
As vrea sa stiu daca se poate cumpara un apartament pe numele ambilor copii majori.
Multumesc
daca un functionar public este concediat din motive ce nu tin de persoana sa, nu primeste salar compensator ? se tot vorbeste ca functionarii publici nu au acest drept pentru ca nu au contract colectiv de munca
pe lichidarea din 22 sept.2010 s-a trecut suma poprita pana la aceasta data, lichidarea a fost semnata si parafata de edonomist si de director ,atunci cum putea sa mai imi ia si din salariul compensator si sa nu mai fie aceeasi suma ?
Am primit un singur salar compensator si am vazut pe alte forumuri ca din salariul compensator nu se trag popriri. E corect, sau nu? nu mai eram in 5 octombrie angajata a societatii la primirea salariului compensator
As vrea sa stiu ce se poate trage din salariul compensator pe care l-am primit dupa ce nu mai eram angajata acolo.
Aveam poprire pe salar si mi s-a tras si din salariul compensator, singurul pe care l-am primit la intrarea in somaj.Este corect ? Mi s-a mai tras, impozit CASS, CAS, Somaj.Este corect?
Multumesc
As mai vrea sa spun ca lichidarea s-a facut in data de 22 septembrie unde s-a trecut suma datorata de mine catre banca la data respectiva iar apoi in data de 5 oct. din salariul compensator mi-a mai tras suma de 500 roni, deci suma din lichidare nu mai bate cu cea actuala. Este corect ? As vrea sa mai imi spuneti, daca se poate, conform carei legi s-a procedat asa, articol, alineat, etc. Va multumesc