intrebare : am avut poprire pe salariu, am intrat in somaj, am primit un salar compensator, poprirea s-a pus si pe acel salar desi nu mei eram angajata acolo
As vrea sa stiu ce se poate trage din salariul compensator pe care l-am primit dupa ce nu mai eram angajata acolo.
Aveam poprire pe salar si mi s-a tras si din salariul compensator, singurul pe care l-am primit la intrarea in somaj.Este corect ? Mi s-a mai tras, impozit CASS, CAS, Somaj.Este corect?
Multumesc
As mai vrea sa spun ca lichidarea s-a facut in data de 22 septembrie unde s-a trecut suma datorata de mine catre banca la data respectiva iar apoi in data de 5 oct. din salariul compensator mi-a mai tras suma de 500 roni, deci suma din lichidare nu mai bate cu cea actuala. Este corect ? As vrea sa mai imi spuneti, daca se poate, conform carei legi s-a procedat asa, articol, alineat, etc. Va multumesc
pe lichidarea din 22 sept.2010 s-a trecut suma poprita pana la aceasta data, lichidarea a fost semnata si parafata de edonomist si de director ,atunci cum putea sa mai imi ia si din salariul compensator si sa nu mai fie aceeasi suma ?
Am primit un singur salar compensator si am vazut pe alte forumuri ca din salariul compensator nu se trag popriri. E corect, sau nu? nu mai eram in 5 octombrie angajata a societatii la primirea salariului compensator
Poprire salariu
flawrin28
Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
2 popriri
crenguta79
Buna ziua,
Am primit pentru o salariata o a doua poprire, pentru un imprumut neplatit. Conform Codului de Procedura Civila vom retine 1/2 din veniturile nete ... (vezi toată discuția)