Cum sa revoc decizia...aceasta a fost transmisa cu data de 04.01.2011 si contractul a fost inchis cu 04.01.20011,eu nu am mai platit nici un ban statului pentru cartea ei de munca de 4luni de zile.
Buna ziua,sunt administratorul unei SC si ma comfrunt cu urmatoarea problema:
pe data de 4.01.2011 o salariata a plecat in strainatate fara sa semneze decizia de intrerupere a contractului de munca,deoarece nu s-a mai prezentat la servici, dar mi-a transmis telefonic sa-i inchid cartea de munca ca semneaza decizia cand vine in tara.Eu am transmis prin revisal decizia de incetare fara sa fie semnata.Dupa 4luni persoana revine in tara cu pretentia ca am inchis cartea de munca fara acordul ei(adica nesemnata) si nu mai recunoaste ca a fost deacord cu incetarea contractului mai ales ca eu am inchis cu art55(cu acordul ambelor parti,fara drept de somaj) tot dumneaiei fiind revoltata ca ar fi vrut sa inchei cu art65(cu drept de somaj) sa poata beneficia de somaj.Intre timp eu am angajat alta persoana. Intrebarea mea este:este valabila decizia mea (oricum contractul de munca a fost inchis),ce consecinte are daca face reclamatie la ITM?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Ma interesa si pe mine cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema...pe scurt;
sunt actionar la o firma privatizata prin MEBO si detin 20% din actiuni.Actiunile firmei sunt distribuite astfel:un actionar 40%,eu 20% si un al treilea 9% restul actiunilor fiind impartite in procente foarte mici 1%3%5%intre salariatii firmei(actiunile circuland numai intre angajatii firmei).Firma detine spatii si terenuri.
Intrebarea mea este POT CERE O SEPARARE IN FUNCTIE DE ACTIUNILE PE CARE LE DETIN ,POT OBTINE UN SPATIU SI UN TEREN ce demersuri sunt necesare pe scurt?
Pot delega pe cineva(o firma specializata sa se ocupe de treaba asta)?
Va multumesc!!!!!!!!(pentru raspuns celor ce veti incerca sa ma lamuriti)
Buna ziua,
Ma interesa si pe mine cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema...pe scurt;
sunt actionar la o firma privatizata prin MEBO si detin 20% din actiuni.Actiunile firmei sunt distribuite astfel:un actionar 40%,eu 20% si un al treilea 9% restul actiunilor fiind impartite in procente foarte mici 1%3%5%intre salariatii firmei(actiunile circuland numai intre angajatii firmei).Firma detine spatii si terenuri.
Intrebarea mea este POT CERE O SEPARARE IN FUNCTIE DE ACTIUNILE PE CARE LE DETIN ,POT OBTINE UN SPATIU SI UN TEREN ce demersuri sunt necesare pe scurt?
Pot delega pe cineva(o firma specializata sa se ocupe de treaba asta)?
Va multumesc!!!!!!!!(pentru raspuns celor ce veti incerca sa ma lamuriti)