Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In ziua cindam primit preavizul am plecat in concediu medical.Sunt functionar public si la momentul aplicarii primului preaviz nu au fost aplicate prevederile art.99 si 100 din Legea nr.188/1999 actualizata .Intrebarea mea este:Cind ma intorc la serviciu si primesc un nou preaviz, fiindca cel vechi a fost suspendat, mai beneficiez de 30 de zile de preaviz?
Buna ziua!Sunt functionar public,studii superioare in specialitate si o vechime in institutie de peste 3o de ani. In perioada aprilie 2009-august 2010, am fost in ITM pentru cod boala 14(neoplazii).In luna septembrie am hotarit sa-mi reiau actictivitatea,dupa 2 saptamini mi-se comunica ca datorita reorganizarii institutiei postul meu a fost desfiintat.Nu mi-au comunicat nici un fel de criterii care au stat la baza acestei desfiintari,atributiile postului ramanind aceleasi(fiind un post la resurse umane).Problema este ca propunerea pentru desfiintarea postului sa intimplat cit eu eram in ITM.Nu am semnat preavizul.Incepind cu data preavizului sunt in ITM, boala obisnuita fiindca nu am putut suporta aceasta situatie inumana.Cum ma sfatuiti sa procedez?Multumesc