Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In ziua cindam primit preavizul am plecat in concediu medical.Sunt functionar public si la momentul aplicarii primului preaviz nu au fost aplicate prevederile art.99 si 100 din Legea nr.188/1999 actualizata .Intrebarea mea este:Cind ma intorc la serviciu si primesc un nou preaviz, fiindca cel vechi a fost suspendat, mai beneficiez de 30 de zile de preaviz?
ART. 96
(3) Pe perioada suspendării raportului de serviciu autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia să rezerve postul aferent funcţiei publice. Ocuparea acestuia se face, pe o perioadă determinată, în condiţiile legii. Pe perioada suspendării, raporturile de serviciu ale funcţionarilor publici nu pot înceta şi nu pot fi modificate decât din iniţiativa sau cu acordul funcţionarului public în cauză.
Atata timp cat nu ati scris ca sunteti de acord pe respectivul preaviz, mi se pare normal sa va emita altul.
Concediere
anjinsan
Buna Ziua,
O persoana este numita temporar pe un post de functionar public, deoarece titularul postului devenise ales local. In aceasta perioada, persoana ... (vezi toată discuția)