Ce pot sa fac daca in timpul unei interventii chirurgicale pentru apendicita mi-au fost extirpate so trompa si ovarul drept fara motiv si fara sa fiu de acor sau sa fiu anuntata ?
dar banii cum ii recuperez? pot sa formulez contestatie la executare pt anularea// intoarcerea executarii silite odata ce nu mi-a fost emis actul de adjudecare?
obiectul executarii silite este format dintr-o casa si un teren de 300 mp iar in a 7 zi de la organizarea licitatiei fostul proprietar care inca mai locuia acolo a demolat casa
ce pot sa fac? eu am platit deja valoarea acestora
[folositi va rog, butonul editeaza cand aveti ceva de completat]
care e procedura daca am adjudecat un imobil la o licitatie publica insa in termenul de 15 zile de la licitatie , debitorul distruge imobilul ? am nevoie urgent de aceasta informatie !
va multumesc!
a avut un avocat la procesul in fond dar acum ii cere cam multi bani pentru a se deplasa la tribunal insa s-au inteles sa o ajute la redactarea intampinarii. Problema e ca motivul indicat de fostul sot ca nu poate avea legaturi personal cu copilul este nereal pentru ca sora mea nu l-a impiedicat niciodata sa vada copilul. Care ar fi cele mai relevante probe ca nu il impiedica sa vada copilul?
Parintii fostului sot sunt despartiti, tatal sau a facut puscarie, amandoi cunt colerici, el locuieste cu tatal sau, si nu s-a ocupat deloc de ingrijirea copilului de la nastere. Credeti ca sunt motive suficiente pentru a nu-i permite sa ia copilul la el acasa?
Soara mea a introdus cererea de divort iar sotul ei i-a raspuns cu cerere reconventionala. Dupa ce s-a comunicat decizia acesta, sotul, a introdus apelul la aceasta hotarare nefiind de acord cu programul de vizita la copil ( 5 ore de 2 ori pe luna - Sambata- la domiciliul mamei ) dorind sa ia copilul la el acasa de sambata dimineata pana duminica seara invocand ca sora mea il impiedica sa aibe legeturi personale cu copilul. El nu a ajutat-o nici financiar, nici moral, pe sora mea de la trei luni de sarcina, moment in care s-au despartit in fapt. Copilul are acum doi ani. Exista vreo posibilitate sa ii accepte cererea si sa ii dea dreptul sa il ia la el la domiciliu.Va rog ajutati-ma! Nu stiu ce sa o sfatuiesc.Va multumesc!