avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită distrugerea bunului executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

distrugerea bunului executat silit

care e procedura daca am adjudecat un imobil la o licitatie publica insa in termenul de 15 zile de la licitatie , debitorul distruge imobilul ? am nevoie urgent de aceasta informatie !
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana.p. , utilizator 23:02, 11 Octombrie 2012
Cum sa distruga bunul?
Ce a facut?
a daramat casa

obiectul executarii silite este format dintr-o casa si un teren de 300 mp iar in a 7 zi de la organizarea licitatiei fostul proprietar care inca mai locuia acolo a demolat casa
ce pot sa fac? eu am platit deja valoarea acestora

[folositi va rog, butonul editeaza cand aveti ceva de completat]
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
cred ca ar trebui facuta o plangere penala ?
dar banii cum ii recuperez? pot sa formulez contestatie la executare pt anularea// intoarcerea executarii silite odata ce nu mi-a fost emis actul de adjudecare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mari mari Buna ziua, Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea speta: In baza unui titlu executoriu constituit printr-un bilet la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la procesul verbal de evacuare din imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o sugestie in urmatoarea situatie: in urma adjudecarii unui imobil (format din casa si teren) supus executarii silite, o ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)