avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate ziar actualitatea

Activitate ziar actualitatea

Multumesc!
Instanta a suspendat o hotarare de consiliu pana la solutionarea contestatiei privind anularea acelei hotarari.Primarul a pus pe ordinea de zi revocarea acelei hotarari desi contestatia nu s-a solutionat. Este legal? Multumesc!
O salariata are contract de munca pe perioada nedeterminata la o institutie si contract de colaborare ( cu timp partial de munca) la o alta societate. Aceasta este insarcinata si doreste sa isi pastreze contractul de colaborare si pe perioada cresterii copilului. Se poate?
In baza carei legi?

Discuție SC sau PFA
Am urmat cursuri de SSM si PSI si am certificate prin care pot lucra in acest domeniu, insa urmez si cursuri de mediere si as vrea sa stiu ce ar trebui sa deschid ca sa pot lucra atat SSM si PSI cat si ca mediator. Ce ar fi mai avantajos ? Multumesc!
sunt licentiat in drept si vreau sa stiu cum pot profesa ca si consilier juridic fara sa fiu angajat la o societate. Ar trebui sa imi deschid o societate? Care sunt pasii de urmat? Multumesc!
multumesc!
Multumesc! Am largit obiectul de activitate cu codul caen precizat. Punctul de lucru este in alta localitate. Am fost la Sanepid pentru aviz la punctul de lucru si mi-au spus ca nu este necesar. Ma intereseaza daca este adevarat. Pana la depunerea documentatiei la Primarie mai am nevoie de alte avize?
am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la SANEPID? Altele?