avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HCL suspendata de instanta poate fi revocata de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HCL suspendata de instanta poate fi revocata de Consiliul local?

Instanta a suspendat o hotarare de consiliu pana la solutionarea contestatiei privind anularea acelei hotarari.Primarul a pus pe ordinea de zi revocarea acelei hotarari desi contestatia nu s-a solutionat. Este legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ziar actualitatea , utilizator 17:56, 30 Octombrie 2012
este legal iar contestatia ramine fara obiect. contestatorul a obtinut ce a dorit fara sa cheltuie bani si timp.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare climescumarian climescumarian contestatia in anulare depusa in termenul de 15 zile la Curtea de apel ,anuleaza executarea unei hotarari care este investita cu formula executorie ? (vezi toată discuția)
Revocare decizie pentru un fost angajat cristina69 cristina69 Buna dimineata. Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmtoarea speta: Un fost angajat al unei societati comerciale (disponibilizat prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)