avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate wunnfer

Activitate wunnfer

Buna ziua, care sunt documentele necesare pt a face o contestatie in instanta pentru infiintarea unei popriri ?
Respectivul birou executoresc face exces de zel si nu respecta hotararea instantei!
Eu nu inteleg un singur lucru. Au voie sa puna penalitati daca tribunalul a decis sa nu platesc penalitati! Este vb de rcs-rds

Company Advising a scris:

Sumele sunt destul de mari. Dar creanta de unde provine? Ati mentionat neplata facturilor. Discutam de facturi de telefonie mobila? Este foarte important sa stim din ce tip de contract provine creanta, pentru a va da sfaturi utile. Oricum, ar fi bine sa apelati la un jurist sa studieze documentele si sa va emita un punct de vedere.

Buna ziua, Alexandru Gabriel Nasta ma numesc, pe data de 30.07.2018 am primit un plic de la executor judecatoresc Tranca Bogdan Ovidiu, au infintat o poprire si imi spune sa ma prezint in termen de 14 zile de la infiintare din 10.07.2018 parafa postei este pe 26.07.2018! Conform dosar 22543/302/2016 judecatoria a decis sa platesc suma de 3303,13 lei reprezentand neplata facturiilor si 200lei cheltuieli de judecata au respins cererea de plata penalitati ca fiind nefondata! Executorul judecatoresc ma obliga sa platesc urmatoarea suma 7938,62 lei reprezentand 3094,02 penalitati de intarziere 300lei cheltuieli de judecata, 3303,13 contravaloare factura si 1240,57 cheltuieli executor judecatoresc! Este legal sa adauge penalitati si 300lei in loc de 200lei cheltuieli de judecata?
Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am semnat in ianuarie un contract dar au vandut firma , rds au preluat clienti cu echipamentele airbites, dar daca vroiam internet trebuia sa semnez noul contract cu rcs rds. am avut peste 10 sesizari de nefunctionare internet, am tot insistat cu rezilierea si nu vor sa ma lase sa reziliez. Acum vreau sa plec definitiv din tara in Grecia, as dori sa reziliez contractul dar fara sa platesc taxa suplimentara. Este posibil sa pot sa reziliez fara sa platesc ceva in plus ? am inteles ca exista o lege dar cica e valabila doar pentru cei ce au semnat contracte dupa ce sa dat legea.