avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract RCS & RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract RCS & RDS

Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am semnat in ianuarie un contract dar au vandut firma , rds au preluat clienti cu echipamentele airbites, dar daca vroiam internet trebuia sa semnez noul contract cu rcs rds. am avut peste 10 sesizari de nefunctionare internet, am tot insistat cu rezilierea si nu vor sa ma lase sa reziliez. Acum vreau sa plec definitiv din tara in Grecia, as dori sa reziliez contractul dar fara sa platesc taxa suplimentara. Este posibil sa pot sa reziliez fara sa platesc ceva in plus ? am inteles ca exista o lege dar cica e valabila doar pentru cei ce au semnat contracte dupa ce sa dat legea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:09, 13 Octombrie 2010
Mergeti in audienta cu memoriu la conducerea societatii si faceti dovada plecarii definitive din tara si este posibil sa vi se acorde rezilierea pe cale amiabila.
Avand in vedere interesul operatorului mentionat de a prelua cat mai multi utilizatori,cu sau fara respectarea dispozitiilor legale,pentru solutionare sesizati oficial OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)
Vreau sa reziliez un contract cu firma rds rcs rdcapota rdcapota in luna mai am incheiat un contract cu rds rcs de antena parabolica net si fixomobil. din nefericire de o luna nu mai locuiesc la adresa respectiva unde am ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)