Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am semnat in ianuarie un contract dar au vandut firma , rds au preluat clienti cu echipamentele airbites, dar daca vroiam internet trebuia sa semnez noul contract cu rcs rds. am avut peste 10 sesizari de nefunctionare internet, am tot insistat cu rezilierea si nu vor sa ma lase sa reziliez. Acum vreau sa plec definitiv din tara in Grecia, as dori sa reziliez contractul dar fara sa platesc taxa suplimentara. Este posibil sa pot sa reziliez fara sa platesc ceva in plus ? am inteles ca exista o lege dar cica e valabila doar pentru cei ce au semnat contracte dupa ce sa dat legea.
Mergeti in audienta cu memoriu la conducerea societatii si faceti dovada plecarii definitive din tara si este posibil sa vi se acorde rezilierea pe cale amiabila.
Avand in vedere interesul operatorului mentionat de a prelua cat mai multi utilizatori,cu sau fara respectarea dispozitiilor legale,pentru solutionare sesizati oficial OPC