avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... vreau sa reziliez un contract cu firma rds rcs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

vreau sa reziliez un contract cu firma rds rcs

in luna mai am incheiat un contract cu rds rcs de antena parabolica net si fixomobil. din nefericire de o luna nu mai locuiesc la adresa respectiva unde am folosit serviciile lor si a si dori sa le predau echipamentul si sa reziliez contractul in baza noi legii care permite acest lucru inainte de 1 an cum era specificat in contract. dar ei spun ca aceea lege a intrat in vigoare in luna iulie iar eu am incheiat contractul in luna mai acceluiasi an 2010 si ca nu se poate decat daca era incheiat contractul dupa ce a intrat lege in vigoare.Se poate rezilia mai devreme cu ajutorul opc-ului?Multumesc
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 18:30, 21 August 2010
Legea este lege pentru toti...faceti reclamatie la OPC pentru abuz si sigur va va da dreptate!Rezilierea contractului trebuie sa fie sub forma scrisa deci depuneti cerere inregistrata cu numar la RCS RDS si asteptati raspunsul!!!
Noua lege se aplica si retroactiv..asadar toate abonamentele care au fost incheiate de afisarea legii in Monitorul Oficial intra sub incidenta acesteia. Nu mai ascultati angajatii operatorului deoarece nicioadata nu va vor spuna ca puteti pleca si ca trebuie sa faceti o notificare si atat. Nici o companie nu doreste sa isi piarda clientii, iar respectivul operator se pare ca de acest lucru are parte in ultimul timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs & rds wunnfer wunnfer Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am ... (vezi toată discuția)
Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)