avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Infiintare poprire in baza sentintei judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Infiintare poprire in baza sentintei judecatoresti

Buna ziua, Alexandru Gabriel Nasta ma numesc, pe data de 30.07.2018 am primit un plic de la executor judecatoresc Tranca Bogdan Ovidiu, au infintat o poprire si imi spune sa ma prezint in termen de 14 zile de la infiintare din 10.07.2018 parafa postei este pe 26.07.2018! Conform dosar 22543/302/2016 judecatoria a decis sa platesc suma de 3303,13 lei reprezentand neplata facturiilor si 200lei cheltuieli de judecata au respins cererea de plata penalitati ca fiind nefondata! Executorul judecatoresc ma obliga sa platesc urmatoarea suma 7938,62 lei reprezentand 3094,02 penalitati de intarziere 300lei cheltuieli de judecata, 3303,13 contravaloare factura si 1240,57 cheltuieli executor judecatoresc! Este legal sa adauge penalitati si 300lei in loc de 200lei cheltuieli de judecata?
Cel mai recent răspuns: wunnfer , utilizator 09:33, 31 Iulie 2018
Sumele sunt destul de mari. Dar creanta de unde provine? Ati mentionat neplata facturilor. Discutam de facturi de telefonie mobila? Este foarte important sa stim din ce tip de contract provine creanta, pentru a va da sfaturi utile. Oricum, ar fi bine sa apelati la un jurist sa studieze documentele si sa va emita un punct de vedere.
Eu nu inteleg un singur lucru. Au voie sa puna penalitati daca tribunalul a decis sa nu platesc penalitati! Este vb de rcs-rds

Company Advising a scris:

Sumele sunt destul de mari. Dar creanta de unde provine? Ati mentionat neplata facturilor. Discutam de facturi de telefonie mobila? Este foarte important sa stim din ce tip de contract provine creanta, pentru a va da sfaturi utile. Oricum, ar fi bine sa apelati la un jurist sa studieze documentele si sa va emita un punct de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds, dare in judecata div26 div26 buna ziua , am fost dat in judecata din ianuarie de rds pana acum nu s a intamplat nimic as vrea sa stiu poate stie cineva la ce sa ma astept atasez ultima ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de rcs-rds m26div m26div Buna ziua ,poate ma indruma cineva multumesc am fost dat in judecata de rds,nu m am prezentat aici sunt detaliile din proces de pe situl judecatoriei La ... (vezi toată discuția)
Abuz sau fals? Tudor_D Tudor_D Buna ziua! Am o problema cu cei de la RDS&RCS. Voi incerca sa detaliez cat mai pe scurt: Am facut o cerere de mutare a locatiei a abonamentului Internet+TV, ... (vezi toată discuția)