avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz sau fals?
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz sau fals?

Buna ziua!
Am o problema cu cei de la RDS&RCS.
Voi incerca sa detaliez cat mai pe scurt:
Am facut o cerere de mutare a locatiei a abonamentului Internet+TV, cei de la RDS&RCS au refuzat si mi-au spus ca ma vor factura in continuare, eu le-am spus ca nu voi plati pentru un serviciu pentru care eu nu pot sa beneficiez. M-au amenintat ca ma vor da in judecata daca nu le platesc abonamentul si valoarea echipamentelor. Am vorbit cu un avocat dar nu prea mi-a dat de inteles ca si-ar dori sa se implice mai mult sa ma ajute (posibil sa nu fi fost motivat financiar prea mult). Nu m-am prezentat la judecatorie deoarece am fost plecat din tara. Inainte de a fi dat in judecata am predat echipamentele care valorau 1381 Lei, am primit proces verbal de primire, am facut totodata si o cerere (in 2017) in care am cerut sa mi se transmita in scris ca renunta la banii de pe echipamente, dar nu am primit nici un raspuns nici in ziua de azi. Saptamana asta am primit executare judecatoreasca silita si mi se cer banii pentru neplata facturilor, banii pentru cheltuielile de judecata si pe langa asta mi se mai cer si banii pentru echipamentele pe care eu le-am predat.

In afara de faptul ca eu pot sa prezint la executorul judecatoresc ca eu am predat echipamentele si sa nu mi se mai ceara banii pentru echipamente eu mai pot sa fac ceva?
Pot sa ii atac pe cei de la RDS&RCS precum ca au declarat in fals ca eu nu le-am predat echipamentele?
Sunt curios daca am o varianta de atac puternica in cu acest lucru si sa ii conving pe cei de la RDS sa renunte la toate datoriile?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:08, 27 Ianuarie 2019
Apelati la o persoana de specialitate si faceti contestatie la executare. Chiar daca nu v-ati aparat in fondul cauzei, daca puteti demonstra ca erati plecat si nu aveati cum sa luati la cunostinta de judecata, instanta poate accepta si aparari pe fond. Dar trebuie vazute documentele. Cel putin pentru contravaloarea echipamentelor trebuie sa scapati. Apoi trebuie vazute si eventuale clauze contractuale, inscrisuri, etc. Tineti cont ca aveti termen 15 zile sa depuneti contestatia de cand ati luat la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare rds rds adriana1207 adriana1207 Anul trecut am fost acționate în judecată de către RCS RDS pentru un contract de telefonie mobila pentru a cărui număr am cerut portare in alta ... (vezi toată discuția)
Plată pentru echipamente care nu au fost de fapt predate IrinaTer IrinaTer Bună ziua! Sunt in procesul de a inchide punctul de lucru la firma unde sunt administrator și de aceea am renuntat la abonamentul de internet de la DIGI ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Dedu ilona Dedu ilona Buna ziua ...sotului meu I s-a efectua poprire pe salariu... Acum 5 ani a facut atonement la RCS RDS DIGI ...Cand am sembatul contractul srateam cu chirie ... (vezi toată discuția)