avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

Buna ziua ...sotului meu I s-a efectua poprire pe salariu...
Acum 5 ani a facut atonement la RCS RDS DIGI ...Cand am sembatul contractul srateam cu chirie dupa 6 Iuni ne-am mutat la casa lui parinteasca in acelasi oras ...am sunt la ei pentru mutarea echipamentului de cablu si internet ...dar ne spuneau că trebuie sa asteptam pentru ca in zînă unde stăteam nu puteau instala prin fibra optica ...asa ne-au amânat timp de alte 6 luni ...fără să beneficiem de servicii ..va imaginati ca facturile veneau si ei refuzau pur si simplu sa ne mute echipamentul ..a trecut ceva timp ...dupa 2 ani l-au dat în judecată..de la suma de 700 lei care o datora a crescut la 3400 lei ...si au facut prin ordin judecătoresc poprire pe salariu..ce ma sfătuiți să fac? Imi cer scuze pentru necoorenta de exprimare dar este singurul venit in casa ...si suntem disperați...va multumesc
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 08:29, 28 Februarie 2019
Introduceti o contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. ... gepop gepop Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. E normal sa solicite plata pt *materiale consumate la instalarea locatiei* , iar operatorul sa ... (vezi toată discuția)
Viteza internet mai mare decat in contract LaurFlorin LaurFlorin Buna ziua. Am o situatie pe care as dori sa v-o prezint si sa va cer un sfat. Am internet de la Digi (RCS&RDS) incheiat anul acesta. Oferta pe care am ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)