avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. ...

Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. E normal sa solicite plata pt *materiale consumate la instalarea locatiei* , iar operatorul sa nu informeze beneficiarul, punandu-ne in fata faptului implinit? Ce mai este de facut? Suntem inselati ca la usa cortului.
multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:46, 20 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin schimbarea cablului vechi cu fibra optica, firma de cablu va furnizeaza un serviciu mai bun. De asemenea, firma de cablu, odata ce a trecut pe fibra optica, trebuie sa inlocuiasca tot echipamentul vechi pentru ca intreaga retea sa functioneze corespunzator.
La momentul efectuarii acestei operatiuni, s-au consumat niste materiale (costul acestora este modic) si este normal sa vi le factureze pentru ca au fost montate in casa dv., ocazie cu care ati si semnat un act prin care ati confirmat materialele si cantitatea acestora.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial este necesar ca presedintele de asociatie sa se pronunte daca firma detine competenta sa opereze modificari in imobil
Trebiie verificat daca exista beneficiari sericii respectiva firma
Legal,atat timp cat interventia sa executat in partea comuna interioara de imobil,firma avea obligatia sa informeze in prealabil asociatia despre interesul de inlocuire instalatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie bloc Nita Stefan Nita Stefan Va salut! Am achizitionat in apartament nou. Problema a inceput in momentul in care am vrut sa-mi fac contract la internet si tv.. eu am vrut sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)
Firmele de cablutv ContSters122354 ContSters122354 firmele de cablu tv, de internet sau de alta natura care utilizeaza proprietatea comuna dintr-un bloc trebuie sa incheie un contract si sa plateasca chirie ... (vezi toată discuția)