avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate miki66

Activitate miki66

in baza carei legi ???? pot face contestatie ca nu am fost sesizat in termen legal ( 30 de zile , banuiesc )
buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa primesc instiintare ca am de plata o amenda(neplata rovignetei auto ) dupa 7 luni.
Multumesc
Răspuns la discuția concediul fara plata
multumesc pentru raspunsul promt si profesional !!!!
Răspuns la discuția concediul fara plata
care ar putea fi urmatorul pas, din partea angajatorului in cazul in care nu vrea sa redreseze firma ci sa o inchida, fara insa a trimite in somaj peronalul ??

buna ziua,
lucrez la o firma de constructii .datorita situatiei finaciare ,nu prea bune, in decembrie 2011 si ianuarie 2012 ni s-au facut acte aditionale pe 4 ore, cu micsorarea aferenta a salariului. de la 01 feb.2012 am fost pusi sa ne facem cereri de concediu fara plata , fara a specifica durata acestuia !
va rog sa imi raspundeti care este nr.. maxim de zile de concediu fara plata pe care il putem efectua intr-un an, conform noului cod al muncii si care este urmatorul pas, din partea angajatorului in cazul in care nu vrea sa redreseze firma ci sa o inchida, fara insa a trimite in somaj peronalul( ci recurgand la fel de fel de metode pentru a ne face sa plecam fara nici un drept ) dupa 22 de ani vechime si ani buni de cotizatii la cas si somaj mi se pare umilinta si bataie de joc.
in astepatrea unui raspuns , va multumesc !
Buna ziua,
am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie: ca si cetatean al unei tari membre a UE (ROMANIA ) pot face o refinantare a unui credit la o banca dintr-o tara a UE ????
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca este legal sa platesc pierderile de apa intr-o luna in care am cerere catre administrator prin care-l instiintez ca in ap. respectiv nu locuieste nimeni, si conform indexului prezentat nu a existat consum de apa in luna respectiva. de asemenea va rog sa faceti trimitere la legea sau actul normativ care reglementeaza acest aspect.
va multumesc !