care ar putea fi urmatorul pas, din partea angajatorului in cazul in care nu vrea sa redreseze firma ci sa o inchida, fara insa a trimite in somaj peronalul ??
buna ziua,
lucrez la o firma de constructii .datorita situatiei finaciare ,nu prea bune, in decembrie 2011 si ianuarie 2012 ni s-au facut acte aditionale pe 4 ore, cu micsorarea aferenta a salariului. de la 01 feb.2012 am fost pusi sa ne facem cereri de concediu fara plata , fara a specifica durata acestuia !
va rog sa imi raspundeti care este nr.. maxim de zile de concediu fara plata pe care il putem efectua intr-un an, conform noului cod al muncii si care este urmatorul pas, din partea angajatorului in cazul in care nu vrea sa redreseze firma ci sa o inchida, fara insa a trimite in somaj peronalul( ci recurgand la fel de fel de metode pentru a ne face sa plecam fara nici un drept ) dupa 22 de ani vechime si ani buni de cotizatii la cas si somaj mi se pare umilinta si bataie de joc.
in astepatrea unui raspuns , va multumesc !
Buna ziua,
am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie: ca si cetatean al unei tari membre a UE (ROMANIA ) pot face o refinantare a unui credit la o banca dintr-o tara a UE ????
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca este legal sa platesc pierderile de apa intr-o luna in care am cerere catre administrator prin care-l instiintez ca in ap. respectiv nu locuieste nimeni, si conform indexului prezentat nu a existat consum de apa in luna respectiva. de asemenea va rog sa faceti trimitere la legea sau actul normativ care reglementeaza acest aspect.
va multumesc !