avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate andreiandrei2

Activitate andreiandrei2

Răspuns la discuția demisia
Am semnat un contract ,pt ca eu ca sofer livram marfa si daca dispaream cu marfa ei sa aiba de unde sa isi scoata pierderea.Nici salariul nu mi l-au mai dat pe motiv ca sunt lipsa..Au voie?
Discuție demisia
directorul firmei ca eu nu m-am prezentat.Am stat de vb cu juristul firmei si mi-a sugerat sa fac o cerere prin cBuna seara,am o mare nelamurire in ce priveste situatia mea...am fost angajat de catre o firma de distributie ca sofer livrator marfa,am girat cu un teren pt obtinerea postului.Luna trecuta am fost dat afara de catre directorul de logistica a acestei firme pt ca am indraznit sa ma cert cu el pt ca aveam nelamuriri in ceea ce privea oprirea salariului,salariul mi-a fost oprit deoarece dupa calculele lor ieseam lipsa la niste facturi si la ambalaje.Am depus o plangere la ITM deoarece in aceasta perioada am fost de 3 ori sa mi se incheie situatia si sa vedem exact despre ce lipsuri era vb si de fiecare data mi s-a spus ca situatia mea se va rezolva cand imi voi da demisia ..Dupa ce a fost controlul la firma au depus si ei o cerere cum ca eu am absentat nemotivat apoi am vb cu juristul firmei si am fost sfatuit sa fac o cerere prin care sa cer concediu fara plata pe luna respectiva in care am lipsit si sa raman angajat acolo,am fost de acord si m-am intors inapoi iar directorul mi-a spus ca eu nu voi mai fi niciodata sofer acolo doar manipulant daca vreau daca nu sa imi dau demisia,eu in contractul de munca sunt angajat ca sofer livrator si nici nu mi-au eliberat o copie dupa CIM cX-(
Discuție munca
buna ziua.Am fost angajat la o firma de distributie sofer distribuitie marfa,la angajare mi s-a cerut o garantie,am garantat cu un teren,dupa 3 luni de munca am fost scos lipsa si la ambalaje si la bani,asta cu aparitia unui nou director de logistica,am cerut sa mi se explice de ce imi opresc salariul si domnul in cauza s-a suparat f tare,dandu-ma afara dar fara sa motiveze intreruperea contractului de munca,dupa cateva zile am revenit acolo sa mi se incheie situatia sa stiu ce se intampla si ma sfatuit sa imi dau eu demisia ca sa nu raman fara teren si la ambalaje ma scoteau lipsa mai mult decat mi s0a zis anterior.Acum dupa o luna de zile inca sunt angajat acolo ,am depus si o plangere la ITM si au fost foarte revoltati intreband ce am rezolvat ca am fost acolo.Am discutat cu juristul firmei si mi s=a propus sa ma intorc inapoi...M-a sfatuit sa fac o cerere prin care sa solicit aprobarea unui concediu medical fara plata si sa revin la postul pe care il aveam.Asa am si facut si acum nu numai ca nu mai am dreptul la postul anterior de la sofer mi se ofera un post de manipulant si acum pe motiv ca eu refuz postul respectiv vor sa imi desfaca contractul de munca pe motiv disciplinar.Mentionez ca am cerut o copie a contractului de munca care este pe perioada nedeterminata si au refuzat sa imi elibereze o copie.As vrea sa stiu ce pot sa fac in acest caz..?Ma pot da afara?Cum sa procedez?Pot sa pierd acel teren?