avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca

buna ziua.Am fost angajat la o firma de distributie sofer distribuitie marfa,la angajare mi s-a cerut o garantie,am garantat cu un teren,dupa 3 luni de munca am fost scos lipsa si la ambalaje si la bani,asta cu aparitia unui nou director de logistica,am cerut sa mi se explice de ce imi opresc salariul si domnul in cauza s-a suparat f tare,dandu-ma afara dar fara sa motiveze intreruperea contractului de munca,dupa cateva zile am revenit acolo sa mi se incheie situatia sa stiu ce se intampla si ma sfatuit sa imi dau eu demisia ca sa nu raman fara teren si la ambalaje ma scoteau lipsa mai mult decat mi s0a zis anterior.Acum dupa o luna de zile inca sunt angajat acolo ,am depus si o plangere la ITM si au fost foarte revoltati intreband ce am rezolvat ca am fost acolo.Am discutat cu juristul firmei si mi s=a propus sa ma intorc inapoi...M-a sfatuit sa fac o cerere prin care sa solicit aprobarea unui concediu medical fara plata si sa revin la postul pe care il aveam.Asa am si facut si acum nu numai ca nu mai am dreptul la postul anterior de la sofer mi se ofera un post de manipulant si acum pe motiv ca eu refuz postul respectiv vor sa imi desfaca contractul de munca pe motiv disciplinar.Mentionez ca am cerut o copie a contractului de munca care este pe perioada nedeterminata si au refuzat sa imi elibereze o copie.As vrea sa stiu ce pot sa fac in acest caz..?Ma pot da afara?Cum sa procedez?Pot sa pierd acel teren?
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:32, 14 Octombrie 2010
Cauza dvs este complexa, angajati-va un avocat care sa va indrume pas cu pas, dupa ce va vedea toate inscrisurile, inclusiv garantia ... Aici este greu de raspuns atat timp cat doar citim speta asa, in general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia andreiandrei2 andreiandrei2 directorul firmei ca eu nu m-am prezentat.Am stat de vb cu juristul firmei si mi-a sugerat sa fac o cerere prin cBuna seara,am o mare nelamurire in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Fortat sa demisionez Sarbu Andrei Sarbu Andrei Buna ziua. Sunt angajat al unei societati comerciale din judetul Vaslui de aproximativ 2 ani si jumatate. Pe data de 21.05.2010 (Vineri ce a trecut) am ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere fara motiv intemeiat pinky_26 pinky_26 Buna ziua. Astazi mi s-a comunicat ca voi fi data afara cu preaviz de 20 de zile. Nu stiu motivele pentru ca asa zisul sef nu a vrut sa vorbeasca cu mine ... (vezi toată discuția)