avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

directorul firmei ca eu nu m-am prezentat.Am stat de vb cu juristul firmei si mi-a sugerat sa fac o cerere prin cBuna seara,am o mare nelamurire in ce priveste situatia mea...am fost angajat de catre o firma de distributie ca sofer livrator marfa,am girat cu un teren pt obtinerea postului.Luna trecuta am fost dat afara de catre directorul de logistica a acestei firme pt ca am indraznit sa ma cert cu el pt ca aveam nelamuriri in ceea ce privea oprirea salariului,salariul mi-a fost oprit deoarece dupa calculele lor ieseam lipsa la niste facturi si la ambalaje.Am depus o plangere la ITM deoarece in aceasta perioada am fost de 3 ori sa mi se incheie situatia si sa vedem exact despre ce lipsuri era vb si de fiecare data mi s-a spus ca situatia mea se va rezolva cand imi voi da demisia ..Dupa ce a fost controlul la firma au depus si ei o cerere cum ca eu am absentat nemotivat apoi am vb cu juristul firmei si am fost sfatuit sa fac o cerere prin care sa cer concediu fara plata pe luna respectiva in care am lipsit si sa raman angajat acolo,am fost de acord si m-am intors inapoi iar directorul mi-a spus ca eu nu voi mai fi niciodata sofer acolo doar manipulant daca vreau daca nu sa imi dau demisia,eu in contractul de munca sunt angajat ca sofer livrator si nici nu mi-au eliberat o copie dupa CIM cX-(
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
andreiandrei2, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiandrei2 , utilizator 12:07, 14 Octombrie 2010
Cum adica ati girat cu teren pt obtinerea postului? ati semnat un contract de ipoteca in forma autenica?
salariul nu vi-l poate retine decat in baza unei hotarari judecatoresti prin care vi se stabileste raspunderea patrimonial afata de angajator.
concedierea presupune parcurgerea unei cercetari disciplinare, in cadrul careia dvs va faceti apararea corespunzatoare. nimeni nu va poate forta sa va dati demisia sau sa va schimbe postul.cea ce relatati dvs sunt niste ilegalitati iesite din comun.
Am semnat un contract ,pt ca eu ca sofer livram marfa si daca dispaream cu marfa ei sa aiba de unde sa isi scoata pierderea.Nici salariul nu mi l-au mai dat pe motiv ca sunt lipsa..Au voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca andreiandrei2 andreiandrei2 buna ziua.Am fost angajat la o firma de distributie sofer distribuitie marfa,la angajare mi s-a cerut o garantie,am garantat cu un teren,dupa 3 luni de munca ... (vezi toată discuția)
Inventar in lipsa gestionarului vbebis@yahoo.com vbebis@yahoo.com Sunt gestionar la o sc. Am fost chemat telefonic la un inventar inopinat dar in acel moment ma aflam deja in provincie, a doua zi fiind liber. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa dau in judecata o firma liviaioana liviaioana Buna ziua, in urma cu 2 luni am achizitionat o mobila de dormitor facuta pe comanda. cu toate ca termenul de executie pe care firma l-a specificat era de 30 ... (vezi toată discuția)