avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate dia2120

Activitate dia2120

si inca o intrebare...daca ar fi sa ajunga dosarul in instanta ,acolo pot schimba declaratia?
locuiam impreuna.ce nu inteleg eu este cum ramane cu acel amic cu care el a intrat in casa care a dat declaratie?
va multumesc pt raspuns.intrebarea este daca imi pot schimba declaratia pur si simplu,fara a se tine cont de probele administrate?
sper sa nu fi inteles eu gresit.....dosarul e la procuror si din cate am inteles de la prietenul meu vor sa l trimita in instanta.eu cand am dat declaratia eram f suparata si l am acuzat suficient....nu am recunoscut ca locuia cu mine,mai bine zis am exagerat .acum ce pot face?sa merg eu la procuror???
ce sanse sunt de retragere plangere a unui dosar ajuns in parchet??mentionez ca cel acuzat(iubitul meu cu care locuiam impreuna) ,intro seara,nefiind acasa, dupa o neintelegere, cu un amic au intrat in casa si mi au luat cateva bijuterii pe care le am recuperat.am dat decalaratie in care l am invinuit fiind mai mult subiectiva.
mai pot face ceva??
Răspuns la discuția condamnare suspendare
ma puteti lamuri ,daca pedeapasa a fost 3 ani cu susp si alti 5 suprav ,se poate spera la o alta suspendare in acest caz???
Răspuns la discuția condamnare suspendare
furt.art 208 si 209.la primul 3 ani suspendare complice furt.
Răspuns la discuția condamnare suspendare
ar avea vreo sansa ca procurorul sa i de a o amenda adminstrativa in cazul in care exista aceasta suspendare ,iar prejudiciul este recuperat???el este chemat la procuror ,insa actualmente nu este in tara.
va multumesc
Răspuns la discuția condamnare suspendare
fapte concurente adica???amandoua in acelasi timp?
in urma cu un an si jumatate datorita unor ,,tulburari'' fiul meu a fost inculpat in 2 dosare.in timp ce se judeca primul ,fara a exista hot definitiva a avut o neintelegere cu a sa iubita careia i a spart locuinta facandui -se al 2 lea dosar pt furt.
intrebarea este:daca in primul dosar a primit suspendare ,(acum este chemat la procuror pt furtul din locuinta iubitei ),ce pedeapsa poate primi.mentionez ca iubita si a recuperat prejudiciul creat.
acea suspendare cat il afecteaza.???cu stima tuturor