buna dimineata.vreau sa divortez de sotul meu,de cind sa nascut fetita noastra acesta sia schimbat comportamentul fata de mine,mai mult de atit in 8 septembrie a fost arestat,in cererea catre presedintele tribunalului trebuie specificata adresa lui de la penetenciar sau adresa din buletin?are vreo posibilitate k legea sa ii incredinteze copilul acestuia desi are doar 4 anii si doar eu personal m-am ocupat de cresterea si euducarea ei?
cu 5 zile inainte de prima infatisare am facut cerere ptr aminare termen pe motiv ami angaja aparator,in ziua procesul nu mam prezentat la tribunal,sotia sa prezentat si i sa spus cerut aminarea ptr angajare aparator si i sa spus de catre judecator ca pe 13 ianuarie sa se prezinte cu fetitia ptr a fi audiata iar pe 14 ianuarie avem noi infatisare,dar i sa spus sa se prezinte si cu adresa mea exacta de la locul de munca desi nu a cerut pensie de intretinere si in cererea catre presedinte cind a inaintat dosarul de divort a specificat ca contribuim amindoi la cresterea copilului,azi am fost si am scos dosarul de la registratura iar cei care au consemnat in acte sa se atribuie pensie de intretinere au fost cei de la autoritatea tutelare,ce se poate face sau ce poate spune sotia mea la urmatoarea infatisarea ca sa nu mi se faca oprire pe salariu ptr pensia de intretinere,amindoi contribuin in mod egal la cresterea copilului si aceeasta fiind intelegerea intre noi de la momentul inaitarii actelor de divort
a consemnat in cerere sa ii ramina spre crestere si educare,dar in acelasi timp o vreau si eu.ce ma invatati sa fac?pe 5 noiembrie e prima infatisare.ce ar trebuii sa fac?
avem o fetita de 12 ani impreuna.ea va fi audiata separat ptr a putea opta cu cine va ramine.fata a fost crescuta de parintii mei de la virsta de 7 luni,in 2004 cind fata a inceput clasa 1 siau vindut casa la tara sa se mute cu noi si sa aiba grija de fata,fata fiind atasata foarte mult de ei.poate opta sa ramina spre crestere si educare cu parintii mei?
buna dimineata,daca dupa prima infatisare la care nu vreau sa ma prezint ptr a o mai tine in sah putin,pot face o cerere in care sa cer alt termen pe motiv ca nu am avut timp sa imi iau avocat ptr aparare?invatati-ma va rog ce sa fac.ea asteapta sa se termine divortul repede ptr a pleca cu fata in vacanta in italia la maicasa
in cererea cate presedinte acerut desfacerea casatoriei din culpa comuna sa isi reia numele purtat anterior si custodia copilului.problema e ca nu vreau sai dau sadisfactie si sa imi bat joc de ea si sai dau la termene pina se plictiseste,ce pot sai fac la prima infatisare sa o amin?
sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma prezint ce se intimpla?avem si o fetita de 12 ani
Am duso la biserica am vtrut sa mergem si la un consilier familial si la un pshilog dar a refuzat totul,din momentul espartirii noastre ea umbla cu un coleg de serviciu deal ei cu 8 ani mai mic decit ea,un copil de 24 ani,am incercat sa stau de vorb cu el dar sa o lase in pace ca ii face mult rau,a bagato in datorii de nu se mai poate ,o maninca de banii,nu o intereseaza de copil de sot de nimic,are numai probleme si la munca si pe unde se duce .nu vede nu aude,dupa 13 ani de casnicie a ajuns in stadiul de minte cu nerusinare,colegii si colegele ei spun adevarul iar ea neaga si sustine ca ei mint