buna dimineata.vreau sa divortez de sotul meu,de cind sa nascut fetita noastra acesta sia schimbat comportamentul fata de mine,mai mult de atit in 8 septembrie a fost arestat,in cererea catre presedintele tribunalului trebuie specificata adresa lui de la penetenciar sau adresa din buletin?are vreo posibilitate k legea sa ii incredinteze copilul acestuia desi are doar 4 anii si doar eu personal m-am ocupat de cresterea si euducarea ei?
1.Precizati atat ultimul domiciliu comun (si daca dvs. mai locuiti acolo), cat si adresa prezentului loc de detentie al sotului, pentru a putea fi citat;
In situatia in care v-ati separat in fapt anterior arestarii acestuia si
aveati domicilii diferite, indicati adresa din cartea de identitate a sotului si cea a locului unde este detinut.
2.Avand in vedere ca in prezent este arestat, minora urmeaza sa va fie incredintata dvs., dupa administrarea probatoriilor.
Daca aveti probe temeinice (martori, inscrisuri, ancheta psihosiciala pentru incredintarea minorei) pentru ca instanta sa decida desfacerea acestei casatorii, opozitia sotului dvs. la divort nu va conduce la mentinerea acestei casatorii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
ContSters167014
Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)
Abandon minor
georgewb70
Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)