avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - ce adresa a sotului sa trec in cerere?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - ce adresa a sotului sa trec in cerere?

buna dimineata.vreau sa divortez de sotul meu,de cind sa nascut fetita noastra acesta sia schimbat comportamentul fata de mine,mai mult de atit in 8 septembrie a fost arestat,in cererea catre presedintele tribunalului trebuie specificata adresa lui de la penetenciar sau adresa din buletin?are vreo posibilitate k legea sa ii incredinteze copilul acestuia desi are doar 4 anii si doar eu personal m-am ocupat de cresterea si euducarea ei?
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
flyxy16, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters234722 , utilizator 12:50, 5 Ianuarie 2012
1.Precizati atat ultimul domiciliu comun (si daca dvs. mai locuiti acolo), cat si adresa prezentului loc de detentie al sotului, pentru a putea fi citat;
In situatia in care v-ati separat in fapt anterior arestarii acestuia si
aveati domicilii diferite, indicati adresa din cartea de identitate a sotului si cea a locului unde este detinut.

2.Avand in vedere ca in prezent este arestat, minora urmeaza sa va fie incredintata dvs., dupa administrarea probatoriilor.
ContSters234722, utilizator
poate sotul meu sa nu imi acorde divortulsi casatoria sa nu se desfaca?
flyxy16, utilizator
Daca aveti probe temeinice (martori, inscrisuri, ancheta psihosiciala pentru incredintarea minorei) pentru ca instanta sa decida desfacerea acestei casatorii, opozitia sotului dvs. la divort nu va conduce la mentinerea acestei casatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Abandon minor georgewb70 georgewb70 Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)