Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de divort?V a multumesc.
fotografia poate fi depusa la doasarul cauzei si constituie proba, va poate ajuta in dovedirea culpei exclusive a sotului cu privire la desfacerea casatoriei
va multumesc pentru raspuns,de zece luni imi face viata amara dar pana sa-l descopar era toata vina mea,iar acum ma ameninta ca ia fetita cu el,ca sa mi-o creasca amanta lui(fetita are 7 ani)el munceste pe camion si este tot timpul plecat de fetita eu am grija acasa.ce sanse ar avea el sa castige custodia fetitei?multumesc din suflet
Da, acea fotografie o puteti depune la dosar in cadrul probei cu inscrisuri, insa motivele de divort si implicit culpa exclusiva a paratului in desfacerea casatoriei va trebui sa le probati cu martori.
In privinta incredintarii minorei, va trebui sa probati ca este in interesul acesteia sa va fie incredintata dvs. si ca puteti oferi conditii optime de crestere si educare superioare celor oferite de catre tata.
Probe:-inscrisuri, martori, ancheta sociala, interogatoriul paratului pe capaltul de cerere privind incredintarea.
Abandon minor
georgewb70
Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)