avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de divort?V a multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:14, 7 Martie 2011
fotografia poate fi depusa la doasarul cauzei si constituie proba, va poate ajuta in dovedirea culpei exclusive a sotului cu privire la desfacerea casatoriei
va multumesc pentru raspuns,de zece luni imi face viata amara dar pana sa-l descopar era toata vina mea,iar acum ma ameninta ca ia fetita cu el,ca sa mi-o creasca amanta lui(fetita are 7 ani)el munceste pe camion si este tot timpul plecat de fetita eu am grija acasa.ce sanse ar avea el sa castige custodia fetitei?multumesc din suflet
Da, acea fotografie o puteti depune la dosar in cadrul probei cu inscrisuri, insa motivele de divort si implicit culpa exclusiva a paratului in desfacerea casatoriei va trebui sa le probati cu martori.
In privinta incredintarii minorei, va trebui sa probati ca este in interesul acesteia sa va fie incredintata dvs. si ca puteti oferi conditii optime de crestere si educare superioare celor oferite de catre tata.
Probe:-inscrisuri, martori, ancheta sociala, interogatoriul paratului pe capaltul de cerere privind incredintarea.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara fara divort coribri coribri Buna ziua!Am o problema cu care ma confrunt si v-as ruga sa ma sfatuiti cum sa procedez.M-am despartit de sotul meu din data de 6 august anul curent,fara a ... (vezi toată discuția)
As putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces? daniela1977 daniela1977 as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:(( (vezi toată discuția)
Abandon minor georgewb70 georgewb70 Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)