avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate tomastom71

Activitate tomastom71

Discuție Vanzare SRL
Buna ziua,ma adresez dumneavostra cu rugamintea de a-mi da unele informatii cu privire la vanzarea unui SRL care in prezent este suspendat,nu a avut activitate si nu are datorii.Mentionez ca sediul social al firmei este pe locuinta mea.
Multumesc pentru raspuns.Cumparatorul mi-a cerut acest certificat suplimentar dar unul dintre notarii pe care i-am apelat ,mi-a dat solutia eliberarii unei declaratii pe proprie raspundere a mostenitorilor,cum ca terenul este acelasi in cele doua documente(adeverinta si titlul de proprietate).Credeti ca are valabilitate aceasta declaratie sau nu este cazul?
Buna ziua.Am efectuat succesiunea pentru un teren arabil.In certificatul de mostenitor pentru dreptul de proprietate asupra terenului dobandit de defunct ,s-a mentionat adeverinta eliberata de comisia comunala.Ulterior am intrat in posesia titlului de proprietate care a fost eliberat pe numele defunctului la un an dupa ce s-a efectuat succesiunea.Mostenitorii doresc sa vanda acest teren si intampina greutati vis-a-vis de certificatul de mostenitor unde este mentionata adeverinta si nu titlul de proprietate, cerandu-li-se un certificat de mostenitor suplimentar.Notarul la care s-a facut succesiunea initiala refuza sa elibereze acest certificat suplimentar.Cum trebuie sa procedam?Multumesc.