avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare SRL

Buna ziua,ma adresez dumneavostra cu rugamintea de a-mi da unele informatii cu privire la vanzarea unui SRL care in prezent este suspendat,nu a avut activitate si nu are datorii.Mentionez ca sediul social al firmei este pe locuinta mea.
Mergeti la ORC, reactivati activitatate societatii si dupa aceea vindeti partile sociale.
Informatii detaliate despre procedura de cesionare aveti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de sediul social va rog un sfat !!! fastisslow fastisslow buna ziua, am fost asociat unic intr-un srl si am cesionat toate partile sociale unu vecin de strada , practic eu iesind definitiv din firma. problema este ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma dorinovidiu dorinovidiu doresc sa vand o firma cu acte la zi , suspendata (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)