avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legat de sediul social va rog un sfat !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legat de sediul social va rog un sfat !!!

buna ziua, am fost asociat unic intr-un srl si am cesionat toate partile sociale unu vecin de strada , practic eu iesind definitiv din firma. problema este ca el nu putea inca sa isi inregistreze sediul social in locuinta unde statea pt ca statea in chirie si proprietarul nu era in tara pt a aproba acest lucru.drept urmare sediul a ramas la mine acasa. intrebarea mea este cum pot sa fac sa scap de sediul social al firmei cu care eu nu mai am nici o legatura pentru ca primesc telefoane pe fix si corespondenta si nu mai vreau. mentionez ca am lasat sediul social fara chirie sau asa ceva fiind vorba doar de cateva luni pana isi rezolva, dar intre timp s-a mutat si nu mai dau de el. va rog dati-mi un sfat ce sa fac, va multumesc
Cel mai recent răspuns: fastisslow , utilizator 13:56, 27 Martie 2008
mergi la ORC si faci o cerere in acest sens
In principiu, sediul unei societati nu poate fi radiat decat prin hotarare judecatoreasca.
La unele ORC-uri se admit cererile privind retragearea acceptului pentru sediu, dar aceasta nu inseamna radierea sediului, asa ca veti primi in continuare corespondenta firmei.
Subiectul a mai fost dezbatut pe un topic din care cred ca veti afla toate informatiile care va intereseaza:
www.avocatnet.ro/content/for... >
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2008
Lorena Chirila, Avocat
ms pentru sfat, o sa incerc sa merg la orc si sa rezolv problema asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare cu bucluc Monica H. Monica H. am cumparat un apartament anul trecut..fara sa stiu k fostii proprietari aveau stabilit la adresa apt. si sediul unei firme. pana anul asta n am avut ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma necunoscuta irinaanaflorea irinaanaflorea Buna ziua, Cum as putea afla daca la adresa mea de domiciliu mai figureaza sediul social al vreunei firme? La un moment dat am primit corespondenta pentru o ... (vezi toată discuția)
Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)