avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sediu social firma necunoscuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sediu social firma necunoscuta

Buna ziua,
Cum as putea afla daca la adresa mea de domiciliu mai figureaza sediul social al vreunei firme? La un moment dat am primit corespondenta pentru o firma, dar s-a oprit.
Si daca figureaza vreo firma cu sediul social, cu care eu personal nu am nimic de-a face, cum o pot radia?
Exista vreo procedura la registrul comertului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:35, 15 Mai 2015
Puteti sa va interesati la Registrul Comertului daca mai exista firma la domiciliul dvs.
Nu puteti sa o radiati dvs.
Un avocat este foarte util acuma!
Daaaaaaaaaaaaa...............eu..............hahaha....:D =D>
Firma a avut sediul social la domiciliul dv. in baza unui act de comodat sau inchiriere. Daca acel act a fost anulat sau efectele sale au incetat prin implinirea termenului, puteti merge la ORC si depuneti o cerere prin care aduceti la cunostinta faptul ca acel contract numai este in vigoare si solicitati sa se constate ca firma nu mai are sediu (in situatia in care, prin verificarile pe care le veti solicita, nu veti constata ca are un alt sediu social) si sa se demareze din oficiu procedura radierii din acest motiv. ;)
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
Corina Capotã, Avocat
Consultați site mfinanțe , căutând după numele firmei . O să vedeți dacă mai are sediul la d-voastră sau când și-a făcut o eventuală schimbare de sediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neradierea sediu secundar fcostea fcostea Buna seara, Puteti sa ma ajutati cu un raspuns la fiecare dintre urmat. intrebari?: 1.Care sunt consecintele omiterii de notificare la ORC a radierii ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social de la taxe și impozite tzvpac tzvpac Bună ziua Am o firma veche fără activitate cu asociat unic și cu sediul social pe apartamentul meu Cum scot acel sediu social de pe apartament sa nu ... (vezi toată discuția)