avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere sediu social de la taxe și impozite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere sediu social de la taxe și impozite

Bună ziua

Am o firma veche fără activitate cu asociat unic și cu sediul social pe apartamentul meu
Cum scot acel sediu social de pe apartament sa nu mai apără la taxe și impozite locale?
O radiez de la camera de comerț (registrul comerțului) și apoi cu aceea hârtie de radiere ma duc la taxe și impozite locale pt a o radia și de acolo?
Sau procedura este altfel?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:35, 14 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, foarte corect. O radiati de la camera de comerț (registrul comerțului) și apoi cu copie dupa aceea hârtie de radiere la taxe și impozite locale pt a o radia și de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat apartament cu sediu social alexandrumv alexandrumv Buna ziua, am achizitionat in august 2007 un apartament de la o persoana fizica, acesta avand sediul social al firmei in acest apartament. In contract am ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sediu firma kamellia kamellia Buna seara, Intentionez sa vand un apartament in care am sediul unei firme in functiune. Doresc sa inchei vanzarea cat mai repede, pentru ca am gasit foarte ... (vezi toată discuția)