avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare cu bucluc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare cu bucluc

am cumparat un apartament anul trecut..fara sa stiu k fostii proprietari aveau stabilit la adresa apt. si sediul unei firme.
pana anul asta n am avut probleme...dar acum am inceput sa primesc citatii pachete si tot felul de corespondenta pt firma respectiva..
am incercat sa vorbesc cu fostii proprietari ai apartamentului dar nu vor sa mearga sub nici o forma la ORC sa schimbe sediul firmei..
CE E DE FACUT IN SITUATIA ASTA?????
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 21:30, 28 Februarie 2008
Subiectul acesta a mai fost dezbatut de curand, pe larg, pe Forum.
Accesati sectiunea: Societati comerciale -Am cumparat o casa cu un sediu social firma. Cum procedez ?
Veti gasi cu siguranta sugestii utile.
multumesc ...
cred k mi a scapat discutia k altfel nu ma repetam....
:) Nu m-am gandit ca repetati un subiect deja discutat, ci pur si simplu ca in acea sectiune au fost formulate raspunsuri competente la problema dvs. si veti putea selecta de acolo varianta care va este mai la-ndemana. Daca totusi nu veti fi lamurita, reveniti ...
inca o intrebare....exista formular tip pt cererea de radiere sediu l a ORC iasi...sau o redactez eu???
Din cate stiu eu, nu exista un formular tip... Dar sediul nu va fi radiat propriu-zis, asa ca veti primi in continuare corspondenta acelei societati.
Oricum, la ORC Iasi consilierii sunt destul de amabili, asa ca, inainte sa depuneti cererea, discutati si cu unul din ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)
Sediu firma amalyca amalyca Buna seara Am si eu o problema, in sensul ca acum 6 ani am cumparat o garsoniera si pe acea adresa era facuta o firma, care este si la ora actuala. Nu este ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca adresa mea este folosita de fostul proprietar ca sediu social de firma? noidoi noidoi Buna ziua. Ce pot face daca am aflat ca adresa apartamentului meu, pe care l-am cumparat acum 8 ani, este folosita de fostul proprietar ca sediu social al ... (vezi toată discuția)