avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare firma

doresc sa vand o firma cu acte la zi , suspendata
Cel mai recent răspuns: magda2009 , utilizator 17:32, 1 Septembrie 2010
Asta inseamna sa cesionati toate partile sociale unui tert.
Dati anunt la ziar, faceti-va publicitate, si cand gasiti clientul, mergeti la ORC pentru a completa formularele.
Restul de documente le gasiti aici pe forum, s-a mai discutat de o mie de ori problema.
Daca doriti sa scapati de firma, puteti sa o lichidati
de ce nu incepeti procedura de lichidare. in felul acesta societatea se dizolva.
daca vreti sa o vindeti trebuie sa aiba ceva valoare firma: marci, brevete, active, etc..., detaliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o firma cu datorii la stat ce sa fac? va rog sa ma ajutati. karl karl Buna ziua, va urmaresc de aici din Olanda cu interes dar tot nu am gasit o informatie clara asupra unui caz asemanator cu al meu. Am avut o firma in ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)