avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Activitate udreaadrian

Activitate udreaadrian

Răspuns la discuția scutirea restantei la intretinere
da ,dar a murit pe data de 11-10-2010,unblind dupa acte,mentionez ca eu aunt somer tata pensionar,ce sanse am.la anularea penalitatilor
mama a lucrat ca femeie de servici la asociatie,cu contract,nu i sa platit contributiile catre stat la tinp,i sa oprit salariul cu forta,a facut ore suplimentare,au chemato la munca in zile de sarbatori legale ,i sa vorbit urit de catre presedintele blocului, la toate aceste acuzati avem dovezi,sau incasat bani pt o singura luna de intretinere pe 2 chitante .Putem invoca legea 175/2010,mentionez ca ne judecam cu asociatia pentru scutirea restantei .Suntem cu intretinerea la zii. Va Multumesc
In cazul in care certificatul de actionar este pe numele lui bunica si mama mea dorea sa-l treaca pe numele ei de casatorie unde te poti adresa. Mama a decedat si acest certificat nu se mai gaseste. Ce se face in acest caz???????????/

Multumesc
Discuție succesiune
ce acte trebuie pt a face succesiunea.unde se face.
pe data de 11-10-2010 a decedat mama va rog sa imi spuneti daca beneficiaza de un ajutor de inmormintare. mentonez ca mama primea doar un ajutor social.va multumesc.
Discuție succesiune
in cit timp de la deces se poate deschide succesiunea
mama mea a decedat era inscrisa la ajutor social . puteti sa imi spunetii va rog daca poate beneficia de ajutor de inmormintare cineva di familie.