avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de actionar

In cazul in care certificatul de actionar este pe numele lui bunica si mama mea dorea sa-l treaca pe numele ei de casatorie unde te poti adresa. Mama a decedat si acest certificat nu se mai gaseste. Ce se face in acest caz???????????/

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
udreaadrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunica, bunic decedat, fiul lor unic (deci tata'meu) decedat illi illi buna ziua, as dori sa ma informez in legatura cu succesiunea dupa bunica din partea tatalui meu (bunic decedat) tata a decedat (fiu unic) anul trecut, nici ... (vezi toată discuția)
Intrebare legate de mostenire Balasa Ioana Balasa Ioana Bunicii mei au avut un apartament proprietate proprie in Bucuresti. Singurul lor copil este mama mea.Cand a murit bunicul acum vreo 10 ani am fost cu bunica ... (vezi toată discuția)
Decizie divort anii 1944 -1945 Hreamata Hreamata Buna ziua, pentru dezbaterea unei succesiuni de pe bunica mea (decedata in 2006) pe tatal meu (decedat in 2011) , ulterior pe mama mea, notarul imi cere ... (vezi toată discuția)