avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor inmormintare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor inmormintare

pe data de 11-10-2010 a decedat mama va rog sa imi spuneti daca beneficiaza de un ajutor de inmormintare. mentonez ca mama primea doar un ajutor social.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:53, 19 Octombrie 2010
ajutoarele de inmormantare se acorda membrilor caselor de ajutor reciproc, de angajator sau, la cerere, de catre primarie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat-familia primeste ajutor de inmormantare ganca ganca va rog sa imi spune-ti daca exista in lege (si unde pot citi) ca la decesul unei persoane salariate (la privat sau la stat) familia are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Mai exista ajutorul de inmormantare? water water Buna ziua, Asi daori sa ma lamuriti in masura in care se poate daca in Romania mai exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)