on cazul unui srl cu 2 asociati(50-50) , doresc sa ma retrag din societate insa celalalt nu e de caord sa mi preia partile.Pot face acest lucru la reg com sau numai in instanta.Se poate invoca motivul neintelegrii grave intre asociati?Cam cat dureaza un astfel de proces si ce presupune?Pe timpul procesului societatea isi mai desfasoara activitatea?
Multumesc pt raspuns..din ce am inteles..dc imi deschis o noua societate cu acelasi profil in acelasi spatiu celalat asociat imi poate cere daune?Asta se intampla atata timp cat fac parte din aceasta societate?Daca celalalt asociat accepta partile mele sociale se poate?Se poate ca sotul meu sa derschida noua societate si sa fie administrator eu nemaifind in noua societate nici ca administrator, nici ca angajat?
avem in cadrul unui srl , asociati 50 cu 50 o situatie de dizolvare de la reg comertului pt nedepeunerea bilantului.Eu sunt si administraor in aceasta societate si sunt de acord cu dizolvarea intrucat nu mai vreau aceasta societate, asociatul meu insa nu e de acord cu dizovlarea.Daca eu las sa se pronunte dizolvarea cealalat asociat poate face recurs?Daca da, ce probe poate aduce si ce sanse de castig ar avea.Va multumesc.