Buna ziua,
vreau sa infiintez o firma de import-export
asa vrea sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru asta si care sunt preturile pentru aceasta. In final daca pot sa fac firma pe apartamentul unde stau cu chirie(cu contract de chirie).
va multumesc anticipat.
Buna ziua,
vreau sa infiintez o firma de import-export
asa vrea sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru asta si care sunt preturile pentru aceasta. In final daca pot sa fac firma pe apartamentul unde stau cu chirie(cu contract de chirie).
va multumesc anticipat.
Cererea de urgentare se depune dupa 8 luni dupa ce am depus dosarul in Bucuresti, eu am nevoie mai devreme avand in vedere situatia creata, acum sunt in Bucuresti si vreau sa incerc prin intermediul unui avocat daca e posibil sa urgentez actele in cel mult doua luni.Si cu apobarea la Ministerul Educatiei cum ramane exista vri-o sansa?
Buna ziua. Ma numesc Musteata Alexandru si sunt din Republica Moldova, am fost student timp de doi ani la Universitatea de Muzica din Bucuresti, anul asta am decis sa ma transfer la o alta universitate care e Spiru Haret, Facultatea de Muzica. Cand am depus actele la facultate mi sa spus sa astept aprobarea ministerului pana a incepe anul de studii, am asteptat timp de o luna dupa care am sunat la Ministerul Educatiei pentru a afla ce se intampla cu dosarul meu, drept raspuns am primit ca dosarele trimise de universitatea mea nu se aproba timp de doi ani si ca e mai bine sa imi caut o alta universitate pentru ca Ministerul e in judecata cu Univesitatea Spiru Haret. Mentionez faptul ca nu din cauza facultatii mele sau a aprobarilor e judecata intre aceste doua intitutii. Am fost la nenumarate audiente la Ministerul Educatiei unde toti au dat din umeri si cu un zambet pe buze imi spuneau sa caut o alta institutie de invatamant, normal mie mi se pare o nedreptate ba chiar ilegal ca din cauza unor neantelegeri care nici nu ma privesc sa sufar. Astept oricum aprobarea care dupa vorbele lor e posibil sa o elibereze dupa rezolvarea conflictului. Insa problema principala este ca fara aprobarea lor eu nu pot incepe anul de studii si ce e cel mai grav nu pot sa imi fac un nou permis de sedere. Acel vechi mai e valabil doar o luna.
O alta solutie ar fi sa am cetatenie romana, pentru care am depus dosarul in iunie anul 2010. In caz ca primesc acum cetatenia sar rezolva problema mea cu facultatea si cu sederea mea in Romania.
Intrebarea mea este daca puteti sa ma ajutati cu redobandirea cetateniei in timp cat mai scurt sau cum pot sa fac si unde sa ma mai duc ca sa primesc aprobarea de la Minister.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cat mai curand posibil.