avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma import export
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma import export

Buna ziua,
vreau sa infiintez o firma de import-export
asa vrea sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru asta si care sunt preturile pentru aceasta. In final daca pot sa fac firma pe apartamentul unde stau cu chirie(cu contract de chirie).
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 13:25, 28 Martie 2011
Daca aveti statut de chirias ,la adresa unde domiciliati provizoriu nu puteti obtine formalitatile pentru sediul social

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma import export musteata_alexandru musteata_alexandru Buna ziua, vreau sa infiintez o firma de import-export asa vrea sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru asta si care sunt preturile pentru aceasta. In ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl ContSters232985 ContSters232985 Daca infiintez o firma si folosesc locuinta (apartament) ca sediul social trebuie sa schimb si contractele de furnizare utilitati telefon, ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in privinta infiintari unei societati comerciale srl / firma alexadr08 alexadr08 Buna ziua, Doresc infiintarea unei firme (srl) de import-export, import-export orice mai putin chimicale. Se poate deschide online? Ce acte imi trebuie, ce ... (vezi toată discuția)