avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate flory_b

Activitate flory_b

de un an primesc alocatia la adresa din calarasi, dar vreau sa imi fac buletinul la adresa din bucuresti unde stau cu copilul din luna a patra de la nastere. ce trebuie sa fac ca sa primesc indemnizatia la adresa din bucuresti?
adiv a scris:

Ati achitat in totalitate contravaloarea apartamentului?

nu
in ce conditii pot sa vand un apartament luat in rate acum un an de zile?
athe a scris:

puteti cere instantei sa va atribuie casa dvs iar sotul sa primeasca o sulta.

multumesc
athe a scris:

aveti toate sansele sa obtineti tutela copilului precum si pensia de intretinere.casa e bun comun.

multumesc pt rasp. eu am inteles de la o cunostinta ca daca ii achit jumatate din cat am platit impreuna, pot sa preiau ratele eu in continuare. aveti idee daca este asa?
vreau sa divortez de sotul meu si vreau sa stiu ce sanse am sa primesc copilul. ne am casatorit in mai 2009, am luat un apartament in oct 2009, luna in care s a nascut si copilul nostru. cu apartamentul ce se intampla? precizez ca este luat prin credit bancar - prima casa - si nu avem nici o rata restanta. el are o masina luata inaintea casatoriei, dar pentru care platim rate impreuna, iar eu am un credit tot dinaintea casatoriei pe care il platim tot de cand suntem casatoriti. ma intereseaza custodia minorului si pensia alimentara, le pot obtine? multumesc