avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil minor si casa in rate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil minor si casa in rate

vreau sa divortez de sotul meu si vreau sa stiu ce sanse am sa primesc copilul. ne am casatorit in mai 2009, am luat un apartament in oct 2009, luna in care s a nascut si copilul nostru. cu apartamentul ce se intampla? precizez ca este luat prin credit bancar - prima casa - si nu avem nici o rata restanta. el are o masina luata inaintea casatoriei, dar pentru care platim rate impreuna, iar eu am un credit tot dinaintea casatoriei pe care il platim tot de cand suntem casatoriti. ma intereseaza custodia minorului si pensia alimentara, le pot obtine? multumesc
Cel mai recent răspuns: flory_b , utilizator 18:35, 17 Octombrie 2010
aveti toate sansele sa obtineti tutela copilului precum si pensia de intretinere.casa e bun comun.
athe a scris:

aveti toate sansele sa obtineti tutela copilului precum si pensia de intretinere.casa e bun comun.

multumesc pt rasp. eu am inteles de la o cunostinta ca daca ii achit jumatate din cat am platit impreuna, pot sa preiau ratele eu in continuare. aveti idee daca este asa?
puteti cere instantei sa va atribuie casa dvs iar sotul sa primeasca o sulta.
athe a scris:

puteti cere instantei sa va atribuie casa dvs iar sotul sa primeasca o sulta.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt divortat cu un copil minor, iar in momentul de ... AlexandruB10 AlexandruB10 Buna ziua, Sunt divortat cu un copil minor, iar in momentul de fata am ajuns la partaj. Initial, decizia mea a fost sa las apartamentul cumparat impreuna ... (vezi toată discuția)
Divort prima casa alexa211986 alexa211986 Buna ziua! Sunt căsătorită de 5 ani si am un copil minor de 6 luni pe care soțul nu il vrea. Avem împreună un apartament luat prin prima casă de acum 5 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de custodie copil in caz de divort? roxxanna roxxanna Vin in atentia dvs cu urmatoarele intrebari: In caz de divort, dupa 2 ani de casnicie, avem un baietel de 2 ani, abia am iesit din COC (concediu de ... (vezi toată discuția)