avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... imi schimb buletinul, ce fac cu indemnizatia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

imi schimb buletinul, ce fac cu indemnizatia?

de un an primesc alocatia la adresa din calarasi, dar vreau sa imi fac buletinul la adresa din bucuresti unde stau cu copilul din luna a patra de la nastere. ce trebuie sa fac ca sa primesc indemnizatia la adresa din bucuresti?

Alte discuții în legătură

Neplata indemnizatiei Robertalex3194 Robertalex3194 E posibil ca dosarul sa nu fie pus în plata din cauza faptului ca soția are adresa din buletin în București sector 3, iar eu am adresa de Călărași? ... (vezi toată discuția)
Intrare in concediu crestere copil Andreea Barcaru Andreea Barcaru Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare la care primesc raspunsuri diferite de la 2 institutii diferite: Am nascun in iunie 2008 in timpul ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domicilu visilean ionela visilean ionela daca vreau sa primesc bani de indemnizatie la alt domicilu cum fac...dupa nastere vreau sa plec ...dar pe buletin adresa mea este in moldova nu in oras.. cu ... (vezi toată discuția)