avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general schimbare de domicilu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

schimbare de domicilu

daca vreau sa primesc bani de indemnizatie la alt domicilu cum fac...dupa nastere vreau sa plec ...dar pe buletin adresa mea este in moldova nu in oras.. cu toate k am muncit in oras...cum fac sa primesc si alocatia si indemnizatia la adresa din buletin .?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:49, 24 Martie 2010
Deschideti un cont bancar, vi se elibereaza un card, si solicitati virarea banilor in acel cont de unde-i puteti ridica oricand cu cardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie gicuta 68 gicuta 68 buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot lua alocatia pentru copii in localitatea la care am mutatie flotanta? Mentionez ca acum o primesc ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi pensia la alta adresa? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua. Am doua imobile in acelasi judet, avand domiciliul stabil pe adresa unuia dintre ele. Cum as putea primi pensia prin Posta pe adresa celuilalt ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)