avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot lua alocatia pentru copii in localitatea la care am mutatie flotanta? Mentionez ca acum o primesc in localitatea natala asta fiind in alt judet.Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:46, 12 Noiembrie 2010
Trebuie sa mergeti in localitatea natala si sa depuneti o cerere de trimitere la noua adresa sau sa va deschideti un cont bancar sau va puteti folosi de contul de salar daca banii sant virati in banca , alocatia este trimisa in acel cont si ridicati banii cu cardul din orice oras .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitate mai mult de ... Cc65 Cc65 Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitatemai mult de 6luni cum pot transfera pensia ? (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar danaly03 danaly03 Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)