avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont bancar

Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:48, 2 Martie 2020
Da. Executorul poate pune poprire pe contul bancar, că el nu știe ce bani intră în contul curent, și nu cunoaște nici destinația banilor.

Trebuie să-l notificați în scris, și să-i oferiți lămuriri asupra banilor care intră în cont. Cardul bancar nu-l veți mai putea folosi cât timp contul este poprit.

Banii nesupuși executării silite îi veți putea ridica numai personal de la casieria băncii.
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
Dapix, utilizator
Puteti face o cerere catre AJPIS sa primiti banii prin mandat postal.
Tot de la dummnealor luati o adeverinta din care sa rezulte ca suma de...reprezentand indemnizatie si alocatie copil a fost virata in contul bancii...
Cu ea mergeti la executor pentru a va inapoia banii popriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fonduri europene maravichiriuc2013 maravichiriuc2013 au voie bancile sa puna poprire pe subventiile/alocatiile copiilor din fondurilor europene? (vezi toată discuția)
Poprire alocație de stat ionela rafiu ionela rafiu Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: alocația copilului a fost virata la cerere în contul de salariu al soțului.Sotul nu mai lucrează la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de cresterea copilului executata Sergiunn48gt Sergiunn48gt Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa ... (vezi toată discuția)