avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neplata indemnizatiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neplata indemnizatiei

E posibil ca dosarul sa nu fie pus în plata din cauza faptului ca soția are adresa din buletin în București sector 3, iar eu am adresa de Călărași? Doamna de acolo a spus ca un copil nu poate beneficia de alocație dintr-un județ si indemnizație din altul. Menționez ca alocația copilului e pe numele meu și adresa mea e de Călărași, iar soția are indemnizația și e pe București.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 17 Octombrie 2019
Nu are nicio legatura una cu alta ... nu scrie nicaieri in lege ca este interzisa o astfel de situatie.

Sesizati ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocație pentru copil Gicu77 Gicu77 Eu, soția mea, și copilul nostru minor - toți suntem cetățeni români, cu domiciliul în Romania, dar reședința în Ucraina, copilul este născut în ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil neacordata de 2 ani antonyc antonyc Buna ziua, Cumnata mea nu a mai primit alocatia copilului de aproximativ 2 ani. In urma cu 2 ani Consiliul judetean din gorj (banuiesc) a modificat limitele ... (vezi toată discuția)
Alocatie retroactiva mozziemozz13 mozziemozz13 buna ziua,am o fetita de 2 ani si jumatate si nu am luat alocatie pana acum ,actul meu de identitate pana acum 2 lunii a fost pe o adresa din timisoara,in ... (vezi toată discuția)