avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație pentru copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație pentru copil

Eu, soția mea, și copilul nostru minor - toți suntem cetățeni români, cu domiciliul în Romania, dar reședința în Ucraina, copilul este născut în Ucraina.
Dorim să primim alocație pentru copil.
În Ucraina n-am primit și nu primim alocație pentru copil, căci legislația acestei țări a a exclus-o din data de 1 iulie 2014. Primim doar îndemnizație pentru nașterea copilului până la 3 ani.
De ce acte/documente avem nevoi pentru a depune pentru alocație pentru copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 25 August 2017
alocaţie de stat pentru copii:
[ link extern ]
Alta intrebare, pot primi alocatie in Romania, daca primesc indemnizare in alta tara?
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Gicu77, utilizator
Cel mai bine intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii LPI LPI Buna ziua, Copiii mei sunt nascuti intr-o tara no-EU, au cetatenie romana si rezidenta in Romania. De curand am obtinut cetatenie in tara in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil taiata hellticket hellticket doresc sa imi spuneti daca cei de la directia pt protectia copilului au voie sa taie alocatia copilului?? mentionez ca parintii sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)