avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

Buna ziua,
Copiii mei sunt nascuti intr-o tara no-EU, au cetatenie romana si rezidenta in Romania. De curand am obtinut cetatenie in tara in care locuiesc momentan, unde copiii nu au nici un fel de suport social, nu primesc nimic din partea statului. Am declarat acest lucru si cand am depus actele pentru alocatie. Au dreptul in continuare la alocatie in Romania?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 15 Decembrie 2016
Parerea mea este ca, beneficiază de alocaţie de stat.

Insa cel mai bine puneti intrebarea la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
email :secretariat@mmanpis.ro

sau

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se mai da alocatia! Corina271 Corina271 Buna ziua! Am o fetita in varsta de 3 ani si jumatate si pana acum venea alocatia prin posta. Asta e a 2 luna in care nu mi s-a dat alocatia iar la posta au ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil 0-2 ani sh3nol sh3nol Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de alocatia si indemnizatia pentru copil nou nascut. Sotia nu munceste, iar eu luna aceasta mi-am depus demisia la locul ... (vezi toată discuția)