avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie Copil neacordata de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie Copil neacordata de 2 ani

Buna ziua,
Cumnata mea nu a mai primit alocatia copilului de aproximativ 2 ani.
In urma cu 2 ani Consiliul judetean din gorj (banuiesc) a modificat limitele judetului , astfel casa socrilor unde locuieste si cumnata cu fetila ei + inca 3 case din sat au fost mutate in judetul valcea, de atunci au aparut problemele , alocatia nu a mai venit , buletinul il pot schimba doar daca vin cu adeverinta de la primarie ca sunt cetateni a acelui sat desi taxele le platesc la fel ca pana sa aibe loc aceasta modificare a limitelor de judet.
Au fost sa discute cu primarul care ii duce cu zaharelul de 2 ani de zile, ba chiar au fost certati ca anul trecut ramas printre ultimi care au platit taxele. .

Cum pot legal sa rezolv aceasta problema , la cine trebuie sa fac reclamatie pentru ca deja situatia devine penibila?

Multumesc!

PS: nu stiu daca am postat in categoria corecta , rog moderatorul sa nu stearga intrebarea ci sa o mute in categoria corecta , multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
antonyc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 17 Ianuarie 2018
Depuneti o sesizare la :
ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

sau

Ministerul Muncii și Justiției Sociale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la alocatie pentru copil popaion popaion as dori sa stiu cum pot renunta la dreptul de alocatie pentru copil eu locuiesc in austria si de aici mi s-au dat 2 formulare e401 sie411 cum as putea sa le ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditi de acordare a alocatiei monoparentala...!! BTL BTL Buna ziua !! Am o mica dilema in privita acordarii alocatiei monoparentala ..!! am intocmit un dosar de alocatie monoparentala acum cati-va ani la primaria ... (vezi toată discuția)
Supliment la alocatie copil matina matina Buna ziua as dori sa va antreb daca e posibil ca si copilasi mei sa beneficieze de suplimentul la alocatie .Santem o familie cu 1 copil 10 ani si 1 de ... (vezi toată discuția)