avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment la alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment la alocatie copil

Buna ziua as dori sa va antreb daca e posibil ca si copilasi mei sa beneficieze de suplimentul la alocatie .Santem o familie cu 1 copil 10 ani si 1 de 2saptamani am fost la primarie sa depunem actele de alocatie la micut si am vrut sa depunem si pentru supliment dar ni sa zis ca nu se poate deoarece stam la soacra si locuim la valcea dar asta se considera doua locuinte de fapt si drept singura care este pe numele nostru este cea de la valcea de lucrat nu lucram nici eu nici sotul . as dori sa va antreb care sant conditile an care se acorda suplimentul.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:39, 20 Decembrie 2012
1. Intrati pe
[ link extern ]
si la litera "E. Alocaţie pentru susţinerea familiei" gasiti tot ce va intereseaza.

2. Ce este scris acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social mirere mirere as dori sa stiu ce alte beneficii(drepturi) am daca am un copil de 3 luni,nu am alte venituri decat alocatia lui de 200lei,nu beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Suplimentul pentru alocatia copilului elena83 elena83 buna ziua. as dori sa stiu daca este normal sa nu primesc supliment de alocatie pt cei doi copii pe care ii am, minori, venitul pe membru de familie fiind 200 ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala oanamari98 oanamari98 In urma anchetei sociale facuta de inspectia sociala mi se comunica, ca, nu mai beneficiez de alocatia monoparentala, deoarece detin cuptor cu ... (vezi toată discuția)