avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie retroactiva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie retroactiva

buna ziua,am o fetita de 2 ani si jumatate si nu am luat alocatie pana acum ,actul meu de identitate pana acum 2 lunii a fost pe o adresa din timisoara,in luna decembrie dupa ce am facut buletinul pe bucuresti am depus cererea pt. alocatie de stat la sect .2 bucuresti si am intrebat daca copilul primeste alocatie retroactiv si mi sa spus ca primeste pe un an in urma .luna aceasta am primit alocatia doar din momentul care am depus cererea adica 2 luni fara a mi se da retroactiv.astazi am fost la biroul pt.alocatii si mi sa spus ca nu are drepul la retroactiv deoarece nu am adresa in bucuresti decsat de 2 luni.adica daca nu am avut adresa in bucuresti cu un an in urma copilul nu are dreptul la alocatie retroactiv.va rog a mi spune ce se poate face in aceasta situatie deoarece esti aberant sa existe o astfel de lege.va multumesc anticipat si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: mozziemozz13 , utilizator 23:32, 24 Februarie 2015
Depuneti o sesizare la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
Adresă e-mail : anps@prestatiisociale.ro
merci sper ca se poate face ceva:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)
Ref.alocatie copil BarbuViorica BarbuViorica am nascut pe 04.09.2015 si am depus dosarul pentru alocatie pe 18.09.2015.Am primit in luna noiembrie in cont alocatia copilului pe luna noiembrie,dar pentru ... (vezi toată discuția)